Εφαρμογή του Ceramic Pro

Η διαδικασία εφαρμογής του Ceramic Pro

Η διαδικασία εφαρμογής του Ceramic Pro διαρκεί από 1-6 ημέρες ανάλογα με την κατάσταση της επιφάνειας, το μέγεθος του οχήματος καθώς και του πακέτου που έχει επιλεχθεί.

Το 1ο βήμα είναι το σχολαστικό πλύσιμο και η προετοιμασία του οχήματος.

Το 2ο βήμα είναι η αφαίρεση επικαθήσεων με πηλό και η διόρθωση σε όλες τις ατέλειες στο χρώμα, όπως αράχνες, ολόγραμμα και γρατσουνιές που διορθώνονται με αλοιφές .

Μόλις τελειώσουν όλες οι απαραίτητες εργασίες διόρθωσης,εφαρμόζεται ένα στάδιο primer το οποίο θα ανοίξει τους πόρους του βερνικιού προετοιμάζοντας έτσι την επιφάνεια να δεχτεί την κεραμική επίστρωση.

Κατόπιν θα ξεκινήσει η διαδικασία εφαρμογής των υλικών και των στρωμάτων που έχουν επιλεχθεί.

Όταν τελειώσει και η εφαρμογή η οποία γίνεται με συγκεκριμένη μεθοδολογία και σε συγκεκριμένους για το κάθε στάδιο χρόνους, ψήνουμε το κάθε κομμάτι (panel) για είκοσι λεπτά στους 60 βαθμούς Celsius με ειδικές υπέρυθρες ακτίνες ώστε να του δώσουμε το μεγαλύτερο από το ποσοστό σκλήρυνσης που χρειάζεται.

Η σκλήρυνση ολοκληρώνεται από 10 έως 14 ημέρες από το τέλος των εργασιών.

Οι τιμές δεν μπορούν να προκαθοριστούν και ο λόγος είναι ότι κάθε όχημα είναι διαφορετικό όσον αφορά  τον όγκο του,τις επιφάνειές του και τις ζημιές που έχουν αυτές.

Επίσης οι τιμές είναι ανάλογες και από το πακέτο που θα επιλεχθεί.

Έτσι με μια απλή επίσκεψή σας στον χώρο μας και χωρίς καμία υποχρέωση από εσάς μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις εργασίες που θα πρέπει να γίνουν, για τα πακέτα εφαρμογών , για τις τελικές τιμές αλλά και για τους απαιτούμενους χρόνους.

EnglishGreek